Telajärven kunta - Telajärvi kommun

Arkistoidut työpaikkailmoitukset

Arkistoitujen ilmoitusten paikat on jo täytetty. Avoimia paikkoja voit katsella "Kunnan avoimet työpaikat" -sivulla.

2004-06-13 julistettiin haettavaksi…

Mikrotukihenkilön virka

Kunnan mikrotukihenkilö vastaa tietotekniikkajärjestelmien toimivuudesta, tuesta ja kehityksestä. Työympäristö koostuu yhdestä Windows NT -palvelimesta ja kuudesta Windows 2000 -työasemasta.

Työaika on arki- ja pyhäpäivinä kello 7:00-21:00 ja muina aikoina päivystystä. Paikan hakijalta edellytämme aiheeseen liittyvää ylempää korkeakoulututkintoa, vähintään 8 vuoden työkokemusta, CompTIA A+, Network+ ja Server+, Microsoft MCP, MCDSP, MCSA ja MCSE sekä Cisco CCNP ja CCDP-sertifikaatteja. Hakijalla tulee olla vankkaa ammattitaitoa ja kokemusta C++, Java ja Turbo Pascal -ohjelmoinnista, relaatiotietokannoista, toimisto-ohjelmista, kirjanpidon, terveydenhuollon, sosiaalitoimen ja laskentatoimen erikoisohjelmista, asiakirjanhallintajärjestelmistä, CAD-ohjelmista, bittikartta- ja vektorigrafiikkaohjelmista sekä oppilaitosten erikoissovelluksista. Ajokortti on välttämätön, samoin oma auto. Eduksi katsotaan muut kansainvälisesti tunnetut IT-sertifikaatit, muu tietotekninen koulutus ja kurssit sekä sosiaalinen omistautuminen alalle (perheettömyys).

Tarjoamme vakaan uran, vaihtelevan ja haasteellisen työympäristön ja tilavan, lähes viiden neliön hyvin ilmastoidun työhuoneen viraston ullakolta. Palkka KVTES:n mukainen, reilusti yli puolet yksityissektorin vastaavan toimenkuvan palkasta.

Hakemukset tulee lähettää osoitteeseen:

Henkilöstöjaosto
Telajärven kunta
Valtakatu 7
39300 TELAJÄRVI